јануар 2, 2018

Dropshipping – Dropšiping

Dropšiping (Dropshipping) kao biznis model, konačno je zaživeo i na ovim prostorima. Više o dropšipingu možete pročitati ovde.

Ukoliko i Vi želite da uplovite u dropšiperske vode i vodite sopstvenu internet prodavnicu, obratite se profesionalcima – zato što smo pioniri u ovom poslu i godine iskustva na tom polju garantuju uspeh.  Pored same izrade web prodavnica po svetskim standardima, implementacije sistema za elektronsko plaćanje…nudimo Vam i savete kako bi Vaša web prodavnica bila što uspešnija.

Mentorski paketi

Mnogi bi želili da započnu svoj online biznis, ali nemaju ideju ili znanja za realizaciju…zato su tu naši mentori, koji će Vam pomoći da započete Vaš online biznis od nule.
Svaki korak, od izbora proizvoda za prodaju, dobavljača, registracije domena (www adrese) i podizanja web prodavnice, pa do marketinga i plasiranja proizvoda krajnjim kupcima – prati Vaš lični mentor, koji Vas upućuje u Vaš budući online biznis, i tu je da odgovori na sva Vaša pitanja i nedoumice. Na taj način, mentor će Vas uvesti u svet online biznisa, i pomoći Vašem biznisu da raste.

Kako funkcioniše mentorstvo u dropšipingu?

Mentorstvo je predviđeno kao rad 1 na 1, kako biste što bolje usvojili znanja i što lakše pokrenuli Vaš web biznis.  Na taj način mentor se Vama i Vašem web biznisu posvećuje 100%, te rezultati ne izostaju.  Mentorstvo se obavlja preko interneta (Skype i TeamViewer), te ne postoji ograničenje i za rad sa klijentima i van granica Srbije. Jedino što vam je potrebno jesu računar i internet veza. Termine mentorstva utvrđuju klijent i mentor, u skladu sa dogovorom.

Cena

Cene mentorskih paketa zavise od zahteva klijenata i broja sati provedenih sa klijentom.
Osnovni paket košta 499€ i obuhtava 10 časova obuke 1 na 1 (uključujući i postavljanje web prodavnice), i 2 dodatna sata za konsultacije.
To je sasvim dovoljno da postavimo Vaš online biznis na noge, i da počnete da zarađujete radeći sa računara.

Iskoristite prednosti interneta i počnite da zarađujete radeći iz Vašeg doma!
Kontaktirajte nas