септембар 24, 2017

Pitanja i odgovori

Koje su prednosti web prodavnica u odnosu na tradicionalne radnje?

Velika prednost web prodavnica je to što one rade non-stop: i danju i noću, i radnim danom i praznikom, a dostupni ste u svakom trenutku milionima kupaca na internetu. Nemate troškove zakupa lokala, a ni plaćanja radnika, jer su naše prodavnice 100% automatizovane i vrlo lake za korišćenje. Troškovi pokretanja i održavanja web prodavnica su višestruko niži u odnosu na tradicionalne prodavnice.

Šta mi je sve potrebno da pokrenem internet prodavnicu?

Sve što Vam je potrebno možete naći kod nas – od kupovine domena i hostinga, SSL sertifikata…pa do usluga promovisanja Vaše web prodavnice na internetu. Stojimo Vam na raspolaganju i za besplatne savete u vezi e-prodaje.
Kompletna usluga od početka do kraja – potrebno je samo da nas kontaktirate.

Da li pored web prodavnica izrađujete i sajtove?

Da, izrađujemo sajtove, web portale, internet prodavnice, forume, društvene mreže; održavamo web sajtove, bavimo se digitalnim marketingom, grafičkim dizajnom…

Da li izrađujete web prodavnice i za inostrano tržište?

Da, baš kao što i poslujemo sa klijentima kako iz Srbije, tako i iz inostranstva.

Koja je cena izrade web prodavnice?

Cena zavisi od više faktora (dizajn, funkcije, jezici, načini plaćanja…) – za preciznu procenu cene, popunite formular na ovoj stranici.
Ono što Vam u svakom trenutku garantujemo jeste najpovoljnija cena. Ukoliko negde pronađete povoljniju ponudu, dobijate od nas tu cenu, plus dodatni popust.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Da, plaćate u skladu sa dogovorom kojim postignemo.

Da li je i obuka za rad na web prodavnici uključena u cenu?

Jeste, svakog klijenta obučavamo da samostalno unosi proizvode, menja cene, proverava narudžbine itd.
Ceo sistem je na srpskom jeziku, tako da neće biti problema savladati proces rada.

Ko je vlasnik te web prodavnice kada ona bude izrađena?

Vi postajete apsolutni vlasnik web prodavnice, sadržaja, licenci i kompletnog web projekta, momentom isplate dogovorenog iznosa.
To znači da možete i da izdajete, prodajete webshop kome želite i na bilo koji drugi način raspolažete Vašim webshopom.

Da li je prodavnica optimizovana i za mobilne uređaje?

Da, prodavnice se rade u najsavremenijoj tehnologiji, koja je optimizovana za sve uređaje: od desktop i laptop računara, preko mobilnih uređaja (mobilni telefoni, tableti…) pa čak i do smart televizora…
Vaša prodavnica biće dostupna svima!

Pored jednokratne naknade za izradu web prodavnice, postoji li još troškova?

Vaši jedini obavezni troškovi, na godišnjem nivou su produženje domena i hostinga, što je najčešće oko 40€ za standardna web rešenja.
Osim tog godišnjeg troška, nemate više obaveza oko webshopa. Možete početi sa online poslovanjem!

Održavanje web prodavnice?

Održavanje je posebna, dodatna usluga, koja kao takva nije obavezna, ali se preporučuje ukoliko klijent ne želi da razmišlja da li će njegova prodavnica raditi savršeno baš kao i prvog dana.
Tada mi brinemo o bezbednosti sajta, ažuriranju skripti i komponenti webshopa, pravljenju rezervnih kopija (backup) web prodavnice…

Šta ako nastane problem prilikom rada na web prodavnici?

Sa aktivnim održavanjem, šanse za problem su minimalne – ali ukoliko problem nastane, potrebno je samo da ukažete na grešku, i naša je obaveza da u najkraćem mogućem roku besplatno otklonimo grešku.
Naravno, mi ćemo preventivom nastojati da do problema uopšte ne dođe, ali u slučaju nastanka (bez obzira čijom krivicom – da li ste Vi greškom pobrisali fajlove ili je došlo do hakerskog napada) mi ćemo se pobrinuti za to u okviru održavanja.
U svakom slučaju na raspolaganju Vam stoji naša besplatna tehnička podrška, dostupna svakog dana u nedelji, tokom cele godine.

 

Imate dodatna pitanja?

Pišite nam na info@webprodavnice.rs ili nas pozovite na 069/56-36-246